Brodica Sprint

Brodica Reful Sprint multifunkcijonalno je plovilo koje se jednostavnom montažom konzole s integriranim sjedalom iz bayboata pretvara u hibridnu jurilicu.
 

Brodica 490 Sea

Brodica 490 Sea je plovilo koje će svojim dimenzijama i odličnim karakteristikama plovnosti zadovoljiti i najzahtijevnije. Plovilo se sastoji od tri osnovna djela i to trup, paluba sa kabinom i kreveti (2+1).
 

Brodica 4 Wind

Konstrukcija brodice izvedena je u kontraštampama s dodatnim ukrutama trupa koji je ispunjen upjenjenim poliuretanom što garantira nepotopivost.
 

Brodica 22 flyer

Brodica 22 flyer je poludeplasmansko plovilo otvorena tipa, vrhunskog dizajna i karakteristika. Koristi se kako za obiteljske jednodnevne izlete tako i za profesionalno bavljenje ribolovom.
 

Brodica 490 Open

Brodica 490 Open plovilo je otvorenog tipa velike stabilnosti. Izvedeno je tako da je multifunkcijonalno te istovremeno može služiti kako za ribolov tako i za razonodu.
 

Brodica 240

Brodica 240 je otvorena brodica. Zbog malih dimenzija i težine primjenu je našla u korištenju kao pomoćni čamac.
 

Brodica 390

Brodica 390 spada u lagane glisere otvorenog tipa i velike stabilnosti. Zbog male težine i gliserske konstrukcije i sa manjim vanbrodskim motorima priuštiti će vam nezaboravni ugođaj glisiranja te ga možete koristiti i za razne vodene sportove.
 

Brodica 295

Brodica 295 je otvorena brodica. Zbog malih dimenzija i težine idealna je za razonodu mlađe populacije.
 

Brodica 700

Brodica 700 je poludeplasmansko plovilo vrhunskog dizajna i karakteristika. Koristi se kako za obiteljske višednevne izlete tako i za profesionalno bavljenje ribolovom.
 

Brodica 30 Elegance

Brodica 30 Elegance je poludeplasmansko plovilo s kabinom, vrhunskog dizajna i karakteristika. Koristi se kako za obiteljske višednene izlete ali isto tako pogodan je i za namjenu patrolnih plovila.