Brodica 22 flyer

Brodica 22 flyer

Brodica 22 flyer je poludeplasmansko plovilo otvorena tipa, vrhunskog dizajna i karakteristika. Koristi se kako za obiteljske jednodnevne izlete tako i za profesionalno bavljenje ribolovom.

Reful 22 flyer 2 Reful 22 flyer 3

Registriran je za 8 osoba i nosivosti do 865 kg. Zbog svoje robusnosti i odličnih maritivnih karakteristika te designa koji otkriva punokrvnog fishermena najčešću primjenu našao je kod ljudi kojima ribolov teče venama. Sama konstrukcija plovila izvedena je tako da je donji trup uzdužno i poprečno porebljen s poliesterskim omega profilima koji plovilu daju iznimnu čvrstoču a ujedno ga previše ne otežavaju. Opremljen s motorima više od 70 Kw priuštit će Vam brzine veće od 20 čv već pri 3700 okretaja u minuti. Optimalna snaga motora je 96 kW i pri 5000 okretaja postiže brzinu 32 čv. Veći dio plovila pripada velikom, ravnom i dubokom kopkitu koji je glavna okosnica ovog plovila. Važno je napomenuti da je samoprazneći te da su ugrađena dva velika sifona za odljev mora u slućaju preljeva slatke ili morske vode. Bokovi oko kopkita vrlo su visoki što putnicima daje dodatnu sigurnost prilikom plovidbe u teškim uvijetima.

Cijelo plovilo obiluje pretincima i spremištima nužnim za razlićitu opremu.

Paluba i kopkit su prostrani i dodatno ojačani poliesterskim omega profilima tako da prilikom hodanja po njima ne dolazi do nikakvih uvijanja i deformacija poda. Odmah poslije špiruna nalazi se duboki lančanik dovoljno širok za vitlo, sidrene predveze i konope.

U prostoru santine moguće je ugraditi i tankove goriva (160 lit) i izrađenih od kvalitetnog inoxa po mjeri a da još uvijek ostane fantastično veliki prostor za smještanje razne opreme (skije, ribolovni alat, ledenice itd...). Od dodatne opreme najčešće se ugrađuju robusni Hardtopovi s nosačima štapova i posude za živu ješku. Svojim hibridnim brzinama, prostranošću, robusnošću Vaš Flyer zasigurno će biti vaša dobitna kombinacija u Big game fishingu.

Reful 22 flyer 4 Reful 22 flyer 5

Karakteristike
Optimalna snaga motora 96 kW
Max brzina: + 32 čvorova
Broj putnika: 8 osoba
Nosivost: 850 kg

Reful 22 flyer 6 Reful 22 flyer 8

Reful 22 flyer 9

Tko je online

Imamo 425 gostiju i nema članova online