• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ricinusovo ulje PDF Ispis E-mail

RicinusRicinus communis

Dobiva se hladnim prešanjem sjemenki biljke Ricinus koje su inače otrovne. Iako poznato po svojoj unutrašnjoj upotrebi kao purgativ, ricinusovo ulje je izvrsno i za vanjsku uporabu. Ulje čuva i daje vlažnost koži pa se zbog tih svojstava najviše koristi za izradu kozmetičkih preparata kao što su sapuni. Koristi se za njegu suhe i oštećene kose tako da se nanosi prije šamponiranja.

 
 

Eurokor Shop Login

Tko je OnLine

Trenutno aktivnih Gostiju: 46 

O nama

EUROKOR d.o.o. za trgovinu, proizvodnju i usluge osnovana je 11.06.1991. godine.

Saznaj više...

Statistika

Članova : 13
Sadržaj : 92
Web Linkovi : 6
Posjete Sadržajima : 468374

Isporuka robe

Prema upitu i ponudi.

Kontakt

Narudžbe i upiti na e-mail adresu:
eurokor.zagreb@gmail.com

Više...